top of page

Kontorlokaler til leie

Hos oss kan du leie akkurat det din bedrift har behov for. Du har muligheten til å leie flere små cellekontorer eller større kontorlokaler med tilpasningsmuligheter. Del opp og skreddersy slik du ønsker det.

Sentrum avd. 1

Dronningens gate 22, 0154 Oslo

Kontorlokaler (10 kvm - 30 kvm)

Fra kr. 5.300,- per måned

Bislett

Johannes Bruns Gate 13, 0452 Oslo

Kontorlokaler (10 kvm - 14 kvm)

Fra kr. 3.500,-

Økern avd. 1

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

Kontorlokaler (9 kvm. - 150 kvm)

Fra kr. 2.100,-

Økern avd. 2

Selma Ellefsens vei 2, 0581 Oslo

Kontorlokaler (8 kvm. - 200 kvm)

Fra kr. 1.950,-

Helsfyr

Tvetenveien 32, 0666 Oslo

Kontorlokaler (10 kvm. - 150 kvm)

Fra kr. 2.100,-

Sentrum avd. 2

Skippergata 18, 0152 Oslo

Kontorlokaler (9 kvm - 60 kvm)

Fra kr. 5.900,-

HVORFOR VELGE OSS

Vi tilbyr fleksible løsninger

Fleksible kontorløsninger

Vi skreddersyr løsninger for din bedrifts behov. Hos oss kan du leie akkurat det din bedrift har behov for. Du har muligheten til å leie flere små cellekontorer eller co-working hvis det er det som passer best, eller større kontorlokaler med tilpasningsmuligheter. Du kan for eksempel velge å dele kontorene inn i flere arbeidsstasjoner.

Lave felleskostnader

Et av våre fokusområder er å minimere felleskostnadene på våre eiendommer.

Dette er kjernen i vår strategi for å tilby leietakere betydelige besparelser og lavere totale kostnader. Du vil derfor kunne leie kontorlokaler til gunstige priser. 

Vi tilbyr også depositumsfrihet og ingen bindingstid. Les mer om fordelene.

Ingen skjulte avgifter

Vi ønsker å gi din bedrift markedets rimeligste priser, derfor slipper du å betale skjulte kostnader for slikt som møterom og tekjøkken. I noen tilfeller må man betale for arealene i ganger, inngangspartier, trapper og toaletter. Alle disse arealene kan koste en bedrift flere hundre tusen kroner i året i unødvendige leiekostnader.

Depositumsfrihet

Du inngår en avtale som garanterer depositumsbeløpet. Senere kan du velge å bytte til kontantdepositum. Ved syntetisk depositum gjennomføres en kredittsjekk, og dette lar deg heller investere i fremtidig bedriftsutvikling!

Ingen bindingstid

Vi har tre måneders gjensidig oppsigelsestid, uten bindingstid slik at du kan si opp unødvendige arealer hvis det ikke lenger er behov for disse.

Ingen skjulte avgifter

Noen steder belaster for arealene i ganger, inngangspartier, trapper og toaletter, noe som kan føre til unødvendige leiekostnader på flere hundre tusen kroner årlig. Velg oss for kostnadseffektive løsninger!

KART

Se våre kontorerlokaler

bottom of page