top of page

Minilagere til bedrifter og privatpersoner

Vi har ledig minilager til en gustig pris! Minilagerene våre har varierende størrelse fra 3 kvadratmeter til 25 kvadratmeter. 

Ingen bindingstid

Depositumsfrihet

1 måned oppsigelsestid

Gratis lån av tilhenger

PRISLISTE

Utforsk prisene

Prisene kan variere ut fra hvilket bygg du ønsker minilager i.

Alle prisene er eksludert mva.

490,-

eksl. mva

Minilager i Lillestrøm

STØRRELSESGUIDE

Finn riktig størrelse

Skreddersydde løsninger

Hvorfor velge oss

Frihet og fleksibilitet

Utforsk våre minilagere, hvor frihet og fleksibilitet står i fokus. Hos oss er det ingen bindingstid, og vi tilbyr kun 3 måneders oppsigelsestid. Vi tar sikte på å gjøre opplevelsen så enkel som mulig for deg, derfor tilbyr vi også depositumsfrihet gjennom det vi kaller syntetisk depositum. Dette betyr at du signerer en avtale som garanterer for depositumsbeløpet, og det er til og med mulig å bytte til kontantdepositum senere hvis du ønsker det. Ved syntetisk depositum foretas den en kredittsjekk. Med denne tilnærmingen kan du frigjøre kapital som kan investeres i å utvikle din bedrift i stedet.

Store lager til leie

Vi setter kundens behov i fokus og skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg. I tillegg til vårt skreddersydde tilbud, tilbyr vi også ledig lagerplass med større arealer for din virksomhet. Uansett om du trenger ekstra plass til lagring, distribusjon eller annet, har vi mulighetene tilgjengelige for å imøtekomme dine krav. Ta gjerne kontakt med oss så finner vi sammen den optimale løsningen for deg og din bedrift.

VÅRE MINILAGERE

Kart over minilagere

KONTAKTSKJEMA

Ta kontakt med oss i dag

Send oss en forespørsel

Velg lokasjon
bottom of page